2015. július 6., hétfő

Ismerkedés



A kislány ajkai olyan kékek voltak, mintha vadszedret evett volna a Tisza parti erdőben. Ebben a korban – olyan 9 éves körüli lehetett – szülői felügyelet híján a gyerekek nem tudják időben korlátozni a fürdőzés örömeit.
- Bácsi, hány óra van? – szólított meg vacogva.
Nem volt nálam óra, mert nem bízok a karórák vízhatatlanságában, de eszembe jutott, hogy már elég régen elharangozták a delet.
- Olyan egy óra lehet – saccoltam meg az időt válaszomban.
- Elmúlt már dél?! – kérdezte rémülten, majd ő is és barátnője is kimásztak a medencéből, magukra terítettek egy-egy törölközőt, hónuk alá kapták ruhájukat és a fürdő végén lévő öltöző kabinokhoz futottak.

Miután a lányok távoztak, a medencéből kikecmeregett két hasonló korú legényke is, akikkel az imént még együtt pocskoltak. A huncutabbik valami ötlettel állt elő, amitől a másiknak nagyot csillant a szeme. Valami összeesküvésről lehetett szó, mert a részleteket a kiötlő emennek a fülébe sugdosta.     

Amikor a kislányok bevonultak és magukra zárták az öltöző kallantyúját a két fiú oda osont. Az indítványozó ugyanis ismert egy rést, ahol be lehetett kukucskálni. Egymást lökdösték a résnél, közben feltehetőleg kuncogtak is, amit a bentiek talán észre is vettek, ugyanis a fiatal voajőrök elinaltak a helyszíntől. Leültek a medence szélére, mintha mi sem történt volna.

A történet meglepő fordulata azonban csak most következik!

A kislányok kijöttek a kabinból és nem következett be, az amit feltételeztem. Mármint, hogy a kukucskálás miatt elkezdik zavargászni a fiúcskákat, vagy ilyesmi, ami ebben a korban történni szokott. Mégsem vették őket észre?

A legnagyobb nyugalommal odamentek a fiúkhoz és megkérdezték, hogy nekik még nem kellene hazamenni? A fiúk is a távozás mellett döntöttek, megkérték a lányokat, hogy várják meg őket, hónuk alá kapták cuccukat és bevonultak az öltöző kabinba. Amikor a legénykék magukra zárták az ajtót a két kislány, sokkal diszkrétebben és körültekintőbben odalopódzkodtak a réshez és ezúttal ők lesték meg a vetkőzöket (ha belegondolok, volt is mit látni…)

Megtörtént a teljes ismerkedés.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése